Ouderbijdrage schooljaar 2019/2020

Beste ouders/ verzorgers,

In 2019/2020 is er voor elke leerling een ouderbijdrage gevraagd, maar we hebben als OR natuurlijk veel minder activiteiten kunnen organiseren dan we wilden. Een deel van deze ouderbijdrage gaan we dus overhouden dit schooljaar.

We gaan het bedrag dat over is volgend jaar inzetten voor extra activiteiten of als extra budget bij de geplande activiteiten. Het geld wordt dan alsnog besteed aan de leerlingen van onze school en wordt dus in principe niet teruggegeven aan de ouders.

Mocht u hiertegen bezwaar hebben en liever wel willen spreken over teruggaaf van de ouderbijdrage, dan kunt u een mail sturen naar ouderraad@bsbrakkenstein.nl . We vinden het netjes om hierin maatwerk toe te passen.

Voor de groepen 8 ligt het natuurlijk wat anders. Zij gaan de school verlaten en kunnen daarom niet profiteren van de extra’s die volgend jaar zullen worden gedaan. Bij deze leerlingen zorgen we ervoor, dat de ouderbijdrage die voor hen is betaald, nog in de laatste weken van dit jaar aan deze groepen wordt besteed.

Ouders van kleuters die zijn ingestroomd vanaf maart 2020, hebben van de OR geen verzoek tot betaling van de ouderbijdrage ontvangen. Zij zullen pas ouderbijdrage gaan betalen vanaf het nieuwe schooljaar en krijgen hierover alle informatie in augustus/september 2020.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, als u toch nog vragen heeft ben ik per mail bereikbaar, of stuur een berichtje via Social Schools.

Hartelijke groet,
Annemiek Kruijssen (penningmeester ouderraad)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*